יסודות בישול טבעוניים
לפני שנצלול לעולם הבישול הטבעוני, בואו נעבור על כמה מרכיבים וטכניקות חיוניים שיעזרו לכם ליצור ארוחות צמחיות בטעמים.
אחד המפתחות להכנת ארוחות טבעוניות טעימות הוא שימוש בחומרי גלם איכותיים. להלן כמה יסודות שכדאי לשמור במטבח שלך:
שמרים תזונתיים
שמרים תזונתיים הם שמרים מושבתים שמוסיפים טעם גבינתי ואגוזי למנות. זהו מקור מצוין לויטמין B12, שחשוב לטבעונים להשלים בתזונה שלהם. אתה יכול לפזר שמרים תזונתיים על פופקורן, מנות פסטה, או להשתמש בהם להכנת רטבי גבינה טבעוניים.
חלב על בסיס צמחי
ניתן להשתמש בחלב צמחי, כגון חלב שקדים, סויה או שיבולת שועל, במקום חלב חלב במתכונים. זה מושלם להכנת מרקים, רטבים וקינוחים שמנת.
טופו
טופו הוא מרכיב רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות. זהו מקור נהדר לחלבון ויכול לשמש כתחליף לבשר במתכונים רבים. נסה להשרות טופו ברוטב טעים לפני הצלייה או האפייה לארוחה טעימה ומשביעה.