טכניקות בישול למתכוני עוף
לפני שנצלול למתכונים, בואו נדבר על כמה טכניקות בישול חיוניות לעוף. שיטות בישול נכונות יכולות לעשות את כל ההבדל בטעם ובמרקם של מנות העוף שלכם.
1. צלייה
צלייה היא שיטת בישול פופולרית לעוף. זה כרוך בבישול העוף בתנור בטמפרטורה גבוהה, וכתוצאה מכך עור פריך ובשר עסיסי. כדי לצלות עוף, מחממים את התנור ל-425 מעלות צלזיוס. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומניחים אותו בתבנית צלייה. צולים את העוף במשך 20 דקות לכל קילוגרם, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות צלזיוס. נותנים לעוף לנוח 10-15 דקות לפני הגילוף.
2. צלייה
צלייה היא דרך פופולרית נוספת לבשל עוף. הוא מעניק טעם מעושן ועור פריך לעוף. כדי לצלות עוף, חממו מראש את הגריל לחום בינוני-גבוה. מתבלים את העוף במלח ופלפל ומברישים בשמן. מניחים את העוף על הגריל ומבשלים 6-8 דקות לכל צד, או עד שהטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות פרנהייט.
3. טיגון
טיגון עוף מביא לקרום פריך ובעל טעם. כדי לטגן עוף, מחממים שמן במחבת גדולה או בטיגון עמוק ל-350 מעלות צלזיוס. טובלים את העוף בתערובת של קמח, מלח ופלפל, ואז טובלים אותו בביצים טרופים ומצפים בפירורי לחם. מטגנים את העוף במשך 6-8 דקות לכל צד, או עד להזהבה והטמפרטורה הפנימית מגיעה ל-165 מעלות צלזיוס.