מרכיבי הקיץ הטובים ביותר
כשזה מגיע לבישול הקיץ, המפתח הוא להשתמש בחומרי גלם עונתיים טריים ומפוצצים בטעם. הנה כמה ממרכיבי הקיץ הטובים ביותר שכדאי לשלב במתכונים שלך:
עגבניות
עגבניות הן מרכיב עיקרי בבישול הקיץ, ומסיבה טובה. הם עסיסיים, טעימים ומגיעים במגוון צבעים וגדלים. מעגבניות שרי ועד עגבניות ירושה, יש סוג של עגבנייה שמתאים לכל מנה. אחת הדרכים הטובות ביותר להציג את הטעם של העגבניות היא על ידי הכנת סלט עגבניות פשוט. פורסים כמה עגבניות בשלות, מטפטפים שמן זית, מוסיפים מעט מלח, ואתה מוכן ללכת.
תירס
שום דבר לא זועק יותר קיץ מקלחי תירס בגריל. תירס הוא מרכיב רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות, החל מסלטים ועד מרקים ועד טאקו. כשצולים תירס, מברישים אותו בשמן זית ומפזרים מלח ופלפל לטעם מעושן טעים. אתה יכול גם לנסות להוסיף קצת מיץ ליים ואבקת צ'ילי לטוויסט טעים.
אבטיח
אבטיח הוא פרי הקיץ האולטימטיבי. זה מרענן, מעניק לחות ומושלם לימי הקיץ החמים. אפשר להשתמש באבטיח במגוון מנות, החל מסלטים דרך שייקים ועד קוקטיילים. נסו להכין סלט פטה אבטיח על ידי שילוב של קוביות אבטיח, גבינת פטה מפוררת ונענע טרייה. השילוב המלוח והמתוק מנצח בכל פעם.
פירות יער
פירות יער קיץ הם תוספת טעימה לכל קינוח. מתותים, אוכמניות ועד פטל, יש כל כך הרבה זנים לבחירה. נסה להכין קראמבל פירות יער על ידי שילוב של פירות היער האהובים עליך עם תוספת פירורית של שיבולת שועל, קמח וחמאה. מגישים עם כדור גלידת וניל לפינוק הקיץ המושלם.
קישוא
קישוא הוא ירק קיץ רב תכליתי שניתן להשתמש בו במגוון מנות. אתה יכול לצלות אותו, להקפיץ אותו, לצלות אותו, או אפילו לספירל אותו לחלופה לפסטה בריאה. אחת הדרכים הטובות ביותר ליהנות מקישואים היא הכנת לביבות קישואים. מגררים את הקישואים, מערבבים אותם עם מעט קמח, ביצים ותבלינים ומטגנים עד להזהבה. מגישים עם כף שמנת חמוצה או צזיקי.